Få lækker stil i dit hjem på budget

Dit hjem kan hurtigt få et nyt look og ny stil for en lille sum penge, hvis du bare gør det rigtigt. Det handler om at lægge en plan og følge den, og så skal det nok lykkedes. Og det også selvom du måske ikke har så mange penge til andet end de daglige indkøb. Den nye, lækre stil, der passer lige til dig, skal nok blive en del af dit hjem, hvis du vil gøre en indsats for det.

De seneste år ser vi mange låne penge mere kortsigtet til boligen uden om de etablerede Banker, og vi oplever forbrugslån som den nemme vej til at pifte boligen op til tiden trends, udtaler Peder Mejdal fra Scandilån.com, der sammenligner online lån i Skandinavien.

Læg en plan

Først og fremmest handler det om at lægge en god plan, og du skal stille dig selv en række spørgsmål, inden du går i gang med at shoppe nye møbler, vaser eller tapet.

  • Hvilken stil, synes jeg egentlig, er fed?
  • Hvad har jeg råd til?
  • Hvad har jeg brug for at købe?

Du kan starte med at finde frem til, hvad, du egentlig synes, er en fed stil. Her kan du kigge på diverse Instagram-profiler eller forskellige boligmagasiners hjemmesider, hvor de ofte har guides til, hvordan du kan peppe din stue op ved få enkelte tricks, eller du kan få et kig ind i, hvad der er fedt lige nu. Lav eventuelt en kollage over, hvilke farver og hvilket materiale, du synes, kunne være lækkert i dit hjem.

Dernæst kan du med fordel kigge på, hvad du egentlig har råd til lige her og nu, og hvad du måske allerede har i hjemmet, som kan rykkes rundt eller placeres anderledes. Hvis du for eksempel bare gerne vil have mere lys og gulvplads i lejligheden, kan det måske være nok at flytte rundt på sofaen.

Få luft i budgettet til nye ting

Når du så har fundet frem til, hvilke nye ting eller måske ny maling eller tapet, du skal have handlet, så kig på, hvor du kan spare. Er det måske mulig at købe det på tilbud eller brugt? Måske kan du finde et nyt spisebord ved at gå i genbrugsforretninger eller søge på den blå avis. Der er efterhånden mange muligheder for at finde lækre ting, der passer til en bestemt stil, der også passer til en studerendes budget.

Hvis du alligevel står og gerne vil male hele lejligheden, kan det være en idé at låne penge, enten af din bank eller online. Det er der store muligheder for. Du skal bare være sikker på, at det er sikkert lån, du vælger, og at du kan stå inde for at betale det tilbage igen. Men det kan være en mulighed. Det giver luft  dit budget her og nu til at købe ting til dit hjem.

Bolig, Design

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *