Vin reol – Gør dine gode vine til en del af din indretning

Giv dig selv en flot gave: En vinreol! (traevarer.dk)

Giv dig selv en flot gave: En vinreol! (traevarer.dk)

Det er en yndet gave at give. En god vin. Typisk en rød af slagsen, indpakket i cellofan og fra en god årgang. Vi takker, smiler, og når gæsten er taget hjem, stiller vi værtsgaven ind til alle vores andre vin. Typisk i et skab eller en kælder, hvor det er svært at danne sig et overblik over, hvor mange vi egentlig har, hvilket land de er fra, og hvilken mad de egner sig bedst til.

Og det er en skam. For vine kan bruges dekorativt i din indretning og samtidig tjene et praktisk formål. Pludselig ved du, hvad du har, hvornår hvad skal drikkes, og det gør dig i stand til at servere den rette vin, på det rette tidspunkt, til de rette gæster og til det rette måltid.

Fyld vin i reolen

En oplagt måde at få et overblik over sine vine er ved at investere i en vinreol. På den måde kan du stable dine vin på en smuk måde, der gør det let at overskue dit udvalg.

Samtidig er en vinflaske med dens dybgrønne farve dekorativ, og det samme kan siges om vinens mærkat, der tit er illustrativt pæn i sig selv. Derfor kan du med fordel kigge lidt på dine vine, inden du bestemmer, hvilke der skal ligge øverst og dermed være til frit skue.

Det kunne fx være en vin, der har afbilledet en fransk druemark på sit mærkat, eller en vin, hvis tekst er skrevet med smukke, snørklede bogstaver. Det kunne også være en vin, hvor flaskens udseende adskiller sig fra den gængse enten i udformning eller farve.

Har du rigtig mange vine, er det muligt at købe såkaldte samlepinde, så du kan sammenbygge flere vinreoler. Det kan se rigtig flot ud fx at fylde en hel væg med disse. Så kan du fx inddele hele vinreoler efter fx land, årgang, rød/vin osv. Kun fantasien sætter grænser.

Find din nye vin reol her

Bolig, Indretning , , , , ,

1 response to Vin reol – Gør dine gode vine til en del af din indretning


  1. Pingback: En vin reol gør dig klar til hyggelige stunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *