Trappestiger når du skal op, men ikke så højt op

En trappestige er til den øverste kasse på reolen eller lignende (foto traevarer.dk)

En trappestige er til den øverste kasse på reolen eller lignende (foto traevarer.dk)

En trappestige er en rigtig god løsning, hvis du ofte har brug for at blive hævet lidt fra jorden. Måske drejer det sig om de øverste hylder i køkkenet, hvis du har højt til loftet, eller du kan have en meget høj reol, hvis øverste bøger ligeledes kræver en ekstra meter i højden, før man kan nå. Trappestigen er jo i virkeligheden mellemtingen mellem en skammel og en stige, så når skamlen bliver for lav, og stigen bliver for høj, så er trappestigen det bedste valg.. For en stige i fuld længde er forståeligt nok ganske upraktisk at have stående indenfor i sit hjem, hvis man kunne have nøjedes med den halve længde.

Trappestiger er en praktisk men faktisk også en dekorativ løsning

Man kan få mange forskellige slags trappestiger, og nogle er kønnere end andre. Mens trappestigen i metal nok mest af alt hører til i garagen eller haveskuret, kan en trappestige af træ være meget dekorativ. Man kan få trappestiger, der er bygget af smukke og slanke træstykker. Nogle er malet i en køn, lys farve, og der er faktisk tale om trappestiger, der sagtens kan stå fremme i det daglige og pynte uden at fylde for meget. Ellers kan de hurtigt klappes sammen og gemmes væk i et skab eller på en bagtrappe.

Hvis din trappestige har brede trin, kan den blive et helt kunstværk fremfor en praktisk anvendelig genstand. I en havestue kan trappestigen bruges til at stille blomster og urtepotter på, og på den måde kan du skabe en stil, der minder lidt om de store orangerier. Her står blomsterkrukkerne på hylder, der går opad som trappetrin og som på den måde danner en hel væg af smukke blomster.

Se et stort udvalg af trappestiger

Møbler , , ,

1 response to Trappestiger når du skal op, men ikke så højt op


  1. Pingback: Skamler der hjælper dig i hverdagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *