Sleep er klassiske sengemøbler til et stilet soveværelse

Sleep passer ind i alle soveværelser (sengespecialisten.dk)

Sleep passer ind i alle soveværelser (sengespecialisten.dk)

Soveværelset er et rigtig vigtigt rum i dit hjem, for det er her, du skal samle kræfter til en ny dag. Alle lange dage ender, sengen kalder, og du kan sove en hel nat og stå op, klar til at møde den nye dags udfordringer og glæder. Derfor skal dit soveværelse være indbydende og rart, så du automatisk kobler af, når du træder over dørtærsklen.

En komfortabel seng er en forudsætning for den vigtige nattesøvn, og derudover må sengen til soveværelset jo også meget gerne være pæn at se på. Senge fra Sleep er klassiske og i et enkelt design, der vil passe perfekt til ethvert stilet soveværelse.

Sleep er danskproducerede polstrede boxmadrasser. Stoffet, der anvendes til sengenes madrasbetræk, er koksgråt og enkelt, så sengen ser diskret ud. Samtidig er det meget slidstærkt, og sengens kan derfor se pæn ud i mange år.

Såkaldte pocketfjedre giver optimal støtte og komfort til din krop, så du kan lægge dig rigtig godt til rette. Og selvfølgelig fås Sleep sengene i forskellige udgaver med varierende hårdhed. Så kan du enten vælge en seng, hvor du ligger blødt, medium eller hårdt.

Sleep kan også fås som elevationsløsning for fuld komfort

Sleep senge fås også med elevation, så du kan kontrollere sengens funktioner og indstille den i ryg- og fodstykke. Sleep anvender også et trådløst elevationssystem, så du slipper for ledninger i sengen. Det bidrager igen til at give sengen et enkelt og klassisk udtryk uden rod og fyldelementer.

Så kan du nyde både sengen æstetik og dens funktioner, der giver dig en bedre oplevelse, uanset om du skal sove, læse eller måske se fjernsyn. Brug betjeningssystemet til at indstille sengen, så du ligger eller sidder bedst muligt.

Se et stort udvalg af produkter fra Sleep her

Seng , , ,

1 response to Sleep er klassiske sengemøbler til et stilet soveværelse


  1. Pingback: Elevationssenge tilbud – det er nu, du skal slå til på elevation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *