Simplicitet er det nye sort

Hay hjælper dig med at holde det simpelt (foto cahetu.com)

Hay hjælper dig med at holde det simpelt (foto cahetu.com)

Hay har alt, hvad hjertet begærer. Hay leverer stilrent skandinavisk design, der bare holder. Har du brug for nogle lækre kopper til te og til kaffe? Hays ikoniske krus fås i forskellige afdæmpede og flotte nuancer. Står du og mangler håndklæder, til når du får gæster, er Hays udvalg af håndklæder og viskestykker ikke til at komme udenom. Håndklæderne er lavet i lækre -fibre, der gør det behageligt at komme ud af badet. Derudover er de også at få i et flot stilrent design, der kendetegner det klassiske skandinaviske design. Dine gæster vil helt sikkert nikke anerkendende, når de går forbi den åbne soveværelsesdør og ser hay-sengetøjet på den nydeligt redte seng.

Banebrydende og elegante indfald

Gæsterne vil helt more sig over de spidse, sjove indfald designerne har haft. Den interessante og banebrydende kop, der ligner en plastikkop der er gået i stykker. Et af de skarpeste brugsgenstande lavet indenfor de seneste par år. Koppen er lavet i stilren hvid keramik og er i sig selv en smuk kunstgenstand. Det gør Hay. De bryder grænsen mellem kunst og design og gør den tilgængelig for hele familien. Med Hay får man skærpet sin æstetiske sans.

Stilrent design hver gang

Hay leverer virkelig hver gang. Hay står for stilrent design uden for mange detaljer men med stor brugsværdi. Altså genstande, der virkelig er flotte og unikke at se på, men som samtidig er solidt placerede i den skandinaviske ånd. Den skandinaviske ånd emmer af simplicitet og brug af naturlige materialer. Brugen af naturlige farver og nuancer, der er behagelige at se på, og som ikke stjæler unødvendigt meget opmærksomhed, men som nærmere sagt gør sig fortjent til den. Når øjnene glider ned ad varer fra Hay, er det altid med stor nydelse og glæde. Hay vækker altid glæde og gør ejeren, gæster og familien i godt humør.

Find produkter fra Hay hos: http://www.cahetu.com/maerket/hay.html

Læs mere om Hay:

Få den bedste sugeevne med HAY viskestykker

Inviter farverne ind med Hay sengetæppe fra Cahetu

Indretning , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *