Sengerammer giver soveværelset et personligt udtryk

Få en komplet seng, med sengerammer (foto sengespecialisten.dk)

Få en komplet seng, med sengerammer (foto sengespecialisten.dk)

Hvordan pifter man sit soveværelse op? Det er et godt spørgsmål, og det er der også mange gode svar på. Der er nemlig et væld af løsninger til din seng og andre ting i soveværelset, der gør det både behageligt og personligt at opholde sig i hjemmets vigtigste værelse.

Mange tror, at senge kun kan se ud på den måde, som man køber dem. Men sådan er det ikke nødvendigvis. Det findes mange forskellige former for sengerammer, som du kan skifte med. Sengerammer kan både være en ramme, som du sætter ovenpå sengebunden, og de kan være en den af selve bunden.

Uanset hvilken form for senge ramme, du vælger, så er der et stort udvalg. Nogle er simple og minimalistiske, andre har et særegent udtryk. Der findes en sengeramme, der matcher den stil, du har.

Hvordan kan sengerammer se ud?

Ja, hvad er en sengeramme egentlig? Du har måske set rammer omkring en seng, der var så brede, at man kan bruge dem som et natbord. Det er en form for sengeramme. Andre sengerammer er smallere, nogle er høje med en kant helt op til madrassen, og andre igen er sammensæt med en sengegavl.

En sengegavl er ligesom et ryglæn. Bare på en seng. Denne er også med til at give din seng et personligt udtryk samtidig med, at det gør din seng endnu mere behagelig at opholde sig i – det er nemmere at sidde godt, hvis man har en sengegavl, man kan læne sig op ad.

Når du vælger en sengeramme, skal du naturligvis gøre op med dig selv, hvilken form for seng du gerne vil have. Nogle sengerammer er lave og lavet i træ, de givet er asiatisk præg til soveværelset. Andre er meget højde og andre igen er lavet til elevationssenge.

Du bestemmer selv, hvilken sengeramme du gerne vil have – der findes heldigvis en, der passer lige til dig.

Klik her for at se udvalget af sengerammer
Læs meget mere om senge her:

Halvhøj juniorseng: Få plads til alt i din lejlighed

Elevationssenge gavner rygge og glæder mennesker

En dejlig blød seng er garantien for en god nats søvn

Seng , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *