Printerpapir lader tingene træde klart og tydeligt frem

Godt printerpapir (foto kontorting.dk)

Godt printerpapir (foto kontorting.dk)

Det bedste må vel være at have noget velegnet printerpapir. Printerpapir tillader os at skabe alt det vi ser i det virtuelle. Og når der bliver sagt skabe, menes der selvfølgelig reproducere, gengive. Men det er ikke sådan, at papiret gengiver det, der er på skærmen i et 1:1 forhold. Det er nærmere omvendt. Det handler om det, som printerpapir egentlig kan.

En unik aura

Og det, som printerpapir egentlig kan, er noget ganske unikt. Det kan simpelthen føje en sjæl til. Det, som det virtuelle altid mangler i kraft af arbitrære kontraster, dårlige lyskilder og modlys, har papiret altid inde i sig. Det er der ingen tvivl om. Printerpapir bliver stadig brugt. Det har simpelthen stadig sin anvendelse, og det er en anvendelse, der af mange grunde er god at bevare og benytte sig af. Der er nemlig sjæl i tingene, når vi kan holde dem op foran os, når vi kan røre og ændre på det.

En ting for sig selv

Printerpapir giver simpelthen tingene mening. Ligesom det også giver mening at have det i baghovedet, at man ikke altid får den fulde oplevelse på skærmen. Har man et billede, som man virkelig gerne vil kunne vurdere ordentligt, er det altid en god ide at printe det ud. Printerpapir gør jobbet, og jobbet bliver klaret godt. Det bliver nok klaret så godt, at der endda kan være tale om, at det bliver gjort bedre i virkeligheden end i den virtuelle skærms enfoldighed. Printerpapir gør tingene levende, giver dem sjæl og lader dem blomstre skønt. Dens force ligger i detaljen, i den unikke aura, der lige pludselig træder frem, når man printer ting ud med printerpapir. Printerpapir er en god og smart ide, hvis man går op i professionalitet.

Find printerpapir hos kontorting

Kontor , , ,

1 response to Printerpapir lader tingene træde klart og tydeligt frem


  1. Pingback: Du kan finde en god regnemaskine på nettet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *