Normann Copenhagen – topdesign til din nye bolig

En ny bolig er en perfekt anledning til at indrette med et stort fokus på Normann Copenhagen (foto cahetu.com)

En ny bolig er en perfekt anledning til at indrette med et stort fokus på Normann Copenhagen (foto cahetu.com)

Står du og skal til at flytte hjemmefra, vil du hurtigt finde ud af, at man mangler rigtig meget i et nyt hjem. Det kan være en frustrerende start, for hjemme hos mor og far var der alt, man skulle bruge, og alt lå på sin plads. Men du skal ikke fortvivle, for det er også nu, det sjove begynder.

Skabelsen af dit eget hjem, hvor du er herre over, hvor skabet skal stå. Du har nu chancen for at indrette dig ud fra din personlige smag. Måske skal du først til at opdage, at du overhovedet har en personlig smag. Normann Copenhagens produkter kunne være et godt sted at starte, da de forbinder lækkert design med det helt praktiske.

Produkter fra Normann Copenhagen er ikke kun udtænkt i forhold til æstetik men i den grad også anvendelse. Der er en høj grad af funktionalitet i designet, og det er altså ikke kun design for udseendets skyld. Udvalget af produkter er stort og spænder fra spiseservice til skohorn.

Utraditionelle løsninger fra Normann Copenhagen giver din indretning et tvist

Hvad med en kabelskjuler, der er formet som en hund? Det tør da siges at være anderledes, for hvem har sagt, at det skal være kedeligt at gemme sine ledninger væk. Man kan lige så godt gøre tingene med en lille portion humor, og så er hunden meget dekorativ i forhold til en konventionel kabelskjuler, der nogle gange kan være mere uskøn end de ledninger, den har til formål at gemme væk.

Endnu et eksempel er salt- og peberbøssen, der hænger sammen på midten i en original og meget anderledes udformning. Så bliver peberet aldrig væk, når du har fundet saltet til dit æg og omvendt. Eller det nyfortolkede the-æg, der mest af alt ligner en mikrofon, der vender på hovedet, men som stadig giver dig al den praktiske anvendelse, der skal til, når man brygger the.

Find produkter fra Normann Copenhagen her

Læs mere om Ferm Living bolig indretning her

Indretning , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *