Lamineringslommer gemmer på smukke skatte

Gem fotografierer, kort og mere (foto kontorting.dk)

Gem fotografierer, kort og mere (foto kontorting.dk)

Med en lamineringslomme kan du forevige smukke tegninger, vigtige breve, gode opskrifter og selvhjælpsnoter imellem to stykker plastik, der holder styr på det fine papir.

Mange husker måske lamineringslommer og lamineringsmaskiner fra deres tid i fritidsordning, klub eller lignende. Her havde man tit mulighed for at lave en ny dækkeserviet eller en ny tegning til væggen. Her kunne man nemlig lave lige den collage eller det billede, man gerne ville. Så lagde man det færdige pragtværk i en lamineringslomme, hvorefter man stille og roligt lod den kommende dækkeserviet glide igennem den varme lamineringsmaskine.

Der stod altid en pædagog og hjalp. Lamineringslomme, der nu var blevet til et stykke plastik om den fine tegning, er nemlig varm, når den kommer ud fra maskinen. Derfor skal man passe på sine fingre.

Lamineringslommer findes i flere forskellige størrelser, det vil altså sige, man kan laminere små og store tegninger og papirer. Det handler blot om, hvor stor en lamineringsmaskine, man har.

Gør lidt ekstra ud af talen

Der findes flere forskellige former for lamineringsplastik og dermed også lamineringslommer. Noget er relativt tyndt, andet er tykkere. Begge dele har sine fordele, der handler blot om, hvordan du gerne vil bruge det.

Hvis du lige har holdt tale til dit bryllup, vil du måske gerne laminere talen, så den holder for evigt. Det kan du let, hvis du bruger en lamineringslomme og –maskine. Her har du mulighed for at pakke den i et fint stykke plastik, der gør det muligt at holde den væk fra senere kaffestænk og skraldespande.

Lamineringslommer er til dig, der har en kreativ sjæl. Dig, der godt kan lide at gøre tingene lidt anderledes. Hvad med at lave dine egne personlige dækkeservietter? Eller et kreativt indslag til festen?

Lamineringslommer har mange sjove muligheder i sig. Det vigtigste er at de er billige og findes i et stort udvalg!

Se et udvalg af lamineringslommer her: http://kontorting.dk/products/lamineringslommer.aspx

Kontor , , ,

2 responses to Lamineringslommer gemmer på smukke skatte


  1. Pingback: Køb en praktisk sæbedispenser med sensor

  2. Pingback: Billigt, godt printerpapir

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *