Halvhøj juniorseng: Få plads til alt i din lejlighed

Der er ingen grund til at bruge mere plads end nødvendigt (foto traevarer.dk)

Der er ingen grund til at bruge mere plads end nødvendigt (foto traevarer.dk)

Når familien går fra to til tre i en lille toværelseslejlighed, kan det blive lidt trangt med pladsen. Ikke til at starte med. Der går det for de fleste meget godt, for der sover barnet alligevel i soveværelset med forældrene og fylder desuden ikke meget. Men hvad når barnet bliver lidt større og gerne skal have en større seng end den lille babyseng, barnet indtil nu har ligget i? Ja så er det med at tænke lidt praktisk og kreativt for at udnytte pladsen i en lille lejlighed. For der skal også være plads til mere og mere, jo større barnet bliver. Legetøj, tøj, pusleting osv. Det fylder alt sammen.

En halvhøj juniorseng giver plads til opbevaring

Det man skal have en først og fremmest en større seng til barnet, når han er vokset ud af den almindelige babyseng. Her er der flere valgmuligheder. Men har du lidt trangt med plads og skal finde den praktiske løsning, ja så kan en halvhøj juniorseng være en rigtig god løsning. En halvhøj juniorseng er nemlig ret smart, da du nemt kan have ting og sager under sengen. På den måde får du altså mere plads til opbevaring eller måske et legested for barnet, som du ikke ville have haft, hvis du havde købt en helt almindelig seng, der skulle stå på gulvet.

Vælg en seng i en fin farve til ham eller hende, eller er du mere til en neutral træfarve, så lav den lidt indbydende ved at putte puder i eller nogle bamser, så det bliver lidt hyggeligt. Rummet under den halvhøje juniorseng kan så bruges til lidt af hvert.

Måske mangler du plads til at have barnets tøj et sted. Så kan du nemt købe nogle hylder eller en lille kommode, som kan stå under, og som du så kan fylde tøj i.

Find en halvhøj juniorseng hos Traevarer
Find mere inspiration til senge her:

En juniorseng til det næsten voksne barn

En dejlig blød seng er garantien for en god nats søvn

Møbler, Seng , , ,

2 responses to Halvhøj juniorseng: Få plads til alt i din lejlighed


  1. Pingback: Sengerammer giver soveværelset et personligt udtryk

  2. Pingback: Den rigtige børneseng er et stort ansvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *