Gør fuglene en tjeneste med et fuglefoderbræt

Hjælp fuglene gennem vinteren (foto cahetu.com)

Hjælp fuglene gennem vinteren (foto cahetu.com)

Mange af de fugle, der lever i Danmark henover sommeren trækker mod sydligere himmelstrøg, når kulden kommer i løber af efteråret. Men nogle arter bliver i Danmark vinteren over, og dem kan du hjælpe med at få føde ved at hænge et fuglefoderbræt.

Men inden du nu hopper ud i skuret og begynder at bygge et selv, så læs med her. For der er nemlig en rigtig fed løsning på markedet nu. Den kommer fra det danske firma A2 Living.

Praktisk og pæn

Konceptet bag fuglefoderbrætter fra A2 Living er, at det er funktionelt designet, så det ligner en lanterne, og derfor kan passe ind i den samlede stil i haven, hvis du også vælger at købe lanterner med.

Fuglefoderbrættet er ligesom lanternerne i deres serie lavet af galvaniseret stål, og alle dele i foderbrættet er rustfrie, så det kan sagtens tåle at hænge ude i løbet af vinteren, hvor fuglene jo har allermest brug for det.

Derudover er det indrettet således, at du i en lille krog under taget på fuglefoderbrættet kan hænge en fedtkugle op, mens der i bunden af foderbrættet kan være fuglefrø.

Bolig, Indretning , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *