Gode senge og andre råd til den bedste nattesøvn

Tip: Tag et varmt bad inden sengetid. (Foto-Tempur)

Tip: Tag et varmt bad inden sengetid. (Foto-Tempur)

Der er ikke noget værre end, at vækkeuret ringer, og at man så slet ikke føler, man har sovet. Det er den værst tænkelige start på en ny dag. Derfor er det vigtigt at kende til soverådene, så man kan sove optimalt og være velfungerende på arbejdet eller i skolen hele dagen.

Første råd er, at du skal have en seng, der passer til din krop. En tommelfingerregel er, at hvis du er tynd, så skal din seng værre lidt hård, og hvis du er overvægtig, så skal din seng være meget blød. Du kan altid spørge hos din forhandler, hvis du er i tvivl.

Et andet råd er, at du kan tage et varmt bad, inden du skal sove. Varmen gør, at musklerne begynder at slappe af, og du vil hurtigere falde til ro, når du kommer ind i din seng. Du kan også varme din dyne nogen minutter på radiatoren, inden du skal sove, så du ikke ligger og fryser det første stykke tid i din seng.

Hvis du ikke kan falde i søvn og har ligget og vendt og drejet dig flere timer, så er det vigtigt, du står op. Din krop skal vende sig til, at når du ligger i sengen, så er det for at sove.

Klik her for at se masser af lækre senge, der sikre god søvn!

Seng, Soveværelse , , , ,

1 response to Gode senge og andre råd til den bedste nattesøvn


  1. Pingback: Fryser du også om natten? Køb en dundyne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *