Glasrens kan anvendes flere steder på kontoret

Et rent kontor giver et godt arbejdsmiljø (foto: kontorting.dk)

Et kontor bliver ofte brugt meget, og det er tit fyldt med mennesker, både medarbejdere og gæster, hvorfor det er helt naturligt, at det kan trænge til en rengøring. Denne rengøring skal naturligvis være grundig, men det som kan være med til at sætte prikken over i’et er glasrens. Dette middel får alt det rengjorte til at skinne og se helt rent ud, hvilket gør kontoret til et endnu bedre sted at være.

 

Glasrens bruges gerne til toiletterne

Et af de steder, der typisk har brug for rengøring, er toilettet, og også i dette rum vil glasrens være et godt rengøringsmiddel at arbejde med. Ved at pudse spejlene i glasrens ser toilettet altid skinnende rent ud, og alle de besøgende vil med garanti sætte pris på, at netop sanitet og renlighed er højt prioriteret på jeres kontor.

 

Kontorets vinduer kan også bruge en omgang glasrens

Glasrens kan bruges på samtlige overflader af glas og spejle, hvorfor det ikke kun har effekt på badeværelser og toiletter. Vinduerne på kontoret vil således også kunne få glæde deraf, og netop her vil det tydeligt kunne ses, om det er blevet brugt eller ej. Beskidte vinduer er nemlig meget synlige, og det er også derfor, at mange betaler for en vinduespudser. Det er dog ikke nødvendigt at gøre indenfor, så længe der er glasrens inden for rækkevidde, og du sparer derfor penge ved selv at bruge kort tid på at få det ordnet eller at sætte kontorets rengøring dertil.

 

Glasrens kan benyttes til alle glasoverflader

Et skrivebord i glas, et bord i venteværelset i glas, glasskærme og glashylder kan alle være mulige at finde på et kontor, og disse ting vil nemt kunne slippe af med de fedtede fingeraftryk og skidt, hvis der er glasrens i huset. Glasrens er således et multifunktionelt rengøringsmiddel, som hele kontoret vil få glæde af.

 

Klik her for at finde et bredt udvalg af glasrens.

 

Se mere:

Printerpapir lader tingene træde klart og tydeligt frem

Lamineringslommer gemmer på smukke skatte

Design, Indretning, Kontor, Køkken , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *