Et vitrineskab bliver stuens udstillingsrum

Er et vitrineskab noget du står og mangler? (foto traevarer.dk)

Er et vitrineskab noget du står og mangler? (foto traevarer.dk)

I disse år er det rigtig moderne med træ i hjemmet. Træet giver varme og er fyldt med sjæl, og med træmøbler vil rummet derfor oftest emme af nostalgi eller indbydende hygge. På mange sider kan man købe ældre brugte møbler, ligesom det i de seneste år har været rasende moderne at gå i genbrugsbutikker for at finde ældre møbler, der før hen har tjent sin tid i andres lune hjem.

Et vitrineskab er både lækkert og praktisk i de fleste hjem, og det kan forme en helt stue, vitrineskabet af natur er et dominerende møbel. Du kan enten købe et nyt vitrineskab i træ, som er uden behandling, eller et ældre skab, der har fået sine behandlinger og prøvet sit.

De nye skabe passer oftest bedst ind i et hjem, der er præget af nyere dansk design. Skal du gøre skabet mere personligt, kan det males. De ældre vitrineskabe passer bedre ind i feminine og idylliske indretninger, hvor hvert et møbel skal have sjæl. Vitrineskabet vil så altid blive et personligt møbel, fordi det med sit glas bliver stuens udstillingsrum. Tænk over, hvad du propper i skabet, for et overfyld vitrineskab er ikke fint. Stil i øvrigt glas og service pænt, hvis skabet skal bruges til dette.

Et vitrineskab skal placeres ordentligt

Dit skab må ikke være for stort i forhold til stue, hvis det er et skab, der skal stå på gulvet. Mål altid hvor meget plads du har, inden du køber dit nye skab. Skal det hænge på væggen, bør du ligeledes måle afstand til andre møbler. Der skal gerne være en meter til to på hver side til næste møbel, hvis du skal have luft i hjemmet, og du skal have plads til at komme i det.

Køb dit vitrineskab her: http://www.traevarer.dk/Vitrineskabe.96.aspx

Indretning, Møbler , , , ,

1 response to Et vitrineskab bliver stuens udstillingsrum


  1. Pingback: Vitrineskabe serverer de skønne genstande for os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *