Et tv bord skaber og forskønner hjemmet med detaljen

Et tv bord er både funktionelt og smukt at se på (foto ilva.dk)

Et tv bord er både funktionelt og smukt at se på (foto ilva.dk)

Hvor er det moderne fjernsyn i disse tider? Det står ofte på et skønt bord. Men bordet må da gerne passe sammen med hjemmet. For hvad er hjemmet, hvis ikke det er skabt i en skøn indpakning, der får de skønneste flader og nuancer frem i hjemmet selv. Der er ikke så meget at sige til, at mange mennesker verden over går op i æstetik og design. Det er nemlig som om, at man bliver sig selv, når man i selskab med sin familie kan begive sig rundt i et hus, som man i kraft af sin helt egen sans for både detaljer og helheder har skabt som et skønt værk.

Hjemmet som et kunstværk

For hjemmet er i virkeligheden som et værk, vi helt selv har skabt. På den måde er der en klar forbindelse mellem kunstnerne, der skaber en verden ud fra dem selv, og så de mennesker, der går op i deres hjem som en verden i sig selv. Det handler i høj grad om kontrollen og forholdet mellem hjem og menneske. Det er på sin vis, det forhold, der bliver mønstret, når mennesket giver sig i kast med at designe. Af den grund bør man også gå ligeså højt op i detaljerne, som man også går op i de forskellige storladne syn.

Detaljesynet tjener

Djævlen ligger i detaljen, siger man. Af netop den grund kan det klart anbefales, at man undersøger de muligheder, der findes inden for tv bord. Et skønt tv bord vil uden tvivl være med til at pryde hjemmet med utallige detaljer, der giver sjæl såvel som kant og liv. Et tv bord er funktionelt og skønt på en og samme tid. Netop deri ligger dens styrke og netop deri ligger dens store popularitet. Et tv bord kan blive stuens helt store gevinst under filmaftnerne.

 

Se på et tv bord hos ILVA

Møbler, Stue , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *