En juniorseng til det næsten voksne barn

En juniorseng er lige sagen til dine børn (foto traevarer.dk)

En juniorseng er lige sagen til dine børn (foto traevarer.dk)

Hvad gør man, når man ikke helt er voksen, men heller ikke helt er barn?

Det kommer selvfølgelig an på, hvad man snakker om. Der er mange små spørgsmål, man løbende må finde svarene på. Et af dem er givet her: en juniorseng får en, der næsten er voksen,lullet i søvn.

Juniorsenge passer til værelset, der ikke længere må være barnligt. Men også til værelset, der heller ikke helt passer til at ligne mor og fars. En juniorseng er hverken til de helt små eller til de helt store. Og den er smart, for man kan vokse sig stor i den.

Hvis du er i tvivl om, hvor hurtigt dit barn for eksempel vokser sig ud af en barneseng, kan en juniorseng være en rigtig god løsning. Den er stadig lavet i rustikke materialer, der passer på dit barn og kan klare en gang hoppen og legen, men omvendt er den så stor, at selv en voksen kan lægge sig med godnathistorier eller et barn kan vokse sig høj i den.

Juniorsenge i flere højder

En køjeseng, eller blot en seng, med masser af rum underneden, så der er plads til et skrivebord eller legetøj, er normalt noget, man forbinder med småbørnsværelser. Men disse køjesenge findes også i design, der passer ind på store børns (eller juniorers) værelser.

Juniorsengen er moderne, og giver plads til at teenageren ikke gider redde sengen efter sig. Den er pakket væk, og på gulvet er der plads til samvær og leg og lektier.

Der findes så mange senge, men hvorfor ikke vælge en, der passer præcis til barnet, der ikke helt er blevet voksen endnu. Barnet, der stadig vokser, men ikke længere passer ind i en barneseng. En seng til en junior – en juniorseng. Se et udvalg af juniorsenge her.

Vil du læse mere om sengemuligheder, så prøv disse indlæg:

Elevationssenge er kommet for at blive

Som bedre i en seng fra Akva

 

Seng , , , ,

2 responses to En juniorseng til det næsten voksne barn


  1. Pingback: Seng – En dejlig blød seng er garantien for en god nats søvn

  2. Pingback: Halvhøj juniorseng: Få plads til alt i din lejlighed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *