En glas altan klæder alle husgavle

Altan afskærmning (foto: minaltan.dk)

Altan afskærmning (foto: minaltan.dk)

Lys, luft og en god udsigt. Disse ord er nogle, som de fleste forbinder med positive egenskaber ved et hjem, hus eller lejlighed. Hvis du synes, at du mangler nogle af disse ting i dit hjem, kan du med fordel overveje at få monteret en altan i glas på din husgavl. Nogle gange har man bare brug for et friskt pust i hjemmet, og hvis du savner, at der sker noget nyt, kan det være, at en altan er svaret. De fleste mennesker får meget glæde af en altan, der hurtigt kommer til at fungere som et frirum. Her kan man nyde en god bog og morgenkaffen, eller – hvis der er tale om en stor altan – kan man invitere vennerne på god vin og middag. Hvis du synes, at det lyder tiltalende, kan du overveje at kigge nærmere på altaner.

 

En glas altan vil hurtigt blive dit frirum i hjemmet

Og hvorfor er det så lige, at en glas altan er at foretrække? Jo, fordi altanen er af glas, vil den være mere diskret på husgavlen. Faktisk vil den tage sig godt ud på hvilket som helst materiale og hvilken som helst farve. Derudover vil den ikke forstyrre dit blik, når du ser på den inde fra huset. Du vil jo netop kunne se lige igennem den. Hvis du sætter dig ned med nogle puder og tæpper på altanen, får du ikke følelsen af at være fanget i en kasse – du kan jo stadig nyde udsigten gennem glasset!

 

En altan i glas er diskret på husgavlen

Du skal ikke være bekymret for, at en altan i glas ikke kan holde til vind og vejr. Materialet er stadig slidstærkt og robust. Du kan indrette din nye altan helt som resten af hjemmet med både møbler, urtepotter og tæpper. Derudover kan du påsætte en afskærmning, der skærmer for naboernes blikke og den kolde blæst.

 

Klik her, og læse mere om en altan i glas

 

Det behøver ikke være dyrt at få en fransk altan

Altan Århus – Når Mindeparken og botanisk have er fyldt op

Altan, Bolig, Børn, Indretning , , , ,

1 response to En glas altan klæder alle husgavle


  1. Pingback: Altan priser er godt givet ud: det betaler sig i det lange løb

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *