En Dunlopillo madras vil kærtegne din ryg

Ikke en simpel skummadras (foto sengespecialisen.dk)

Ikke en simpel skummadras (foto sengespecialisen.dk)

Madrassen er det ultimativt vigtigste ved din seng, og kvaliteten skal være helt i top, hvis du vil sikre sig selv en god nats søvn, et sundt helbred, masser af energi, regelmæssig søvn og en god ryg over længere sigt. Alt for mange danskere sover på for gamle udtrampede billige madrasser, hvilket er en kæmpe fejl. Du vil lynhurtigt opdage fornyet livskvalitet, når du skifter din gamle madras ud med en ny og bedre.

Dunlopillos madrasser er nogle af de mest solgte og kendte, og det er der en god forklaring på. Madrasserne er af høj kvalitet, og der er kælet for detaljerne. Dunlopillos madrasser har op til syv forskellige komfortzoner, hvilket vil sige, at den yder fantastisk støtte til din ryg, der hvor du har brug for den. Du vil hurtigt opleve, at blive langt mere fri og afslappet i din ryg.

En Dunlopillo madras giver flere fordele

En god madras er fugttransporterende. Gennem natten sveder alle mennesker, og temperaturerne vil uundgåeligt svinge i dit soveværelse eller under din dyne. Sengen skal derfor kunne absorbere en del væske. Det kan Dunlopillos madrasser. Desuden er Dunlopillos klassiske boksmadras vendbar, hvilket har flere fordele. Vender du madrassen en gang i mellem, vil den ikke blive slidt på samme side og lagt til, og den vil derfor kunne holde længere. Desuden er det godt at vende madrassen, fordi det afgiver en del fugt. Husk dog at lufte ud i soveværelset hver eneste dag. Red aldrig sengen, før du har luftet dine dyner.

Find en Dunlopillo madras her: http://www.sengespecialisten.dk/dunlopillo-madrasser/

Madras , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *