En dejlig blød seng er garantien for en god nats søvn

God seng = bedre søvn (foto Dunlopillo.dk)

God seng = bedre søvn (foto Dunlopillo.dk)

Sover du godt om natten? Måske gør du, og drømmer bare om en ny seng. Måske gør du ikke, og så er du måske en af de danskere, der sover dårligt. Faktisk sover hver fjerde dansker så dårligt, at søvnmanglen går ud over deres hverdag.

Du har brug for en dejlig, blød seng, men endelig heller ikke for blød. Sengen skal kunne tilpasse sig din krop, men må ikke være så blød, at du synker ned i den. Senge skal også kunne støtte din krop, når den slapper helt af.

Når vi sover, gør vi det primært for at genoplade vores hjernes energidepoter og reparere og kroppen. Hvis vi skal være gode ved vores krop, skal vi have en uforstyrret nattesøvn. Uden en god nats søvn mister vi det mentale overskud og kan blive meget ubehagelige at være sammen med.

På Dunlopillo.dk kan du finde forskellige sengetyper, som du kan kombinere med forskellige madrasser og topmadrasser. De giver god service, så du finder den bedste seng, der kan sikre dig din nattesøvn.

Basissenge eller selection senge

På dinlopillo.dk finder du basissenge og selection senge. Selection senge er isoleret med rigtigt lækkert møbelbetræk. Den har ofte en elevationsbund eller en hævebund med fleksible lameller. Du kan kombinere selection sengene med mange forskellige madrasser. Sengebunds positioner indstiller du ved hjælp af fjernbetjening.

Basic sengenes bund er polstret med noget kraftigt stof. Lamellernes i bunden er fleksible. Lige som selection sengen kan du styre bunden med en fjernbetjening.

Find din næste seng: www.dunlopillo.dk

Læs meget mere om senge via disse links:

En juniorseng til det næsten voksne barn

Sleep er klassiske sengemøbler til et stilet soveværelse

Elevationssenge er kommet for at blive

Seng , , ,

1 response to En dejlig blød seng er garantien for en god nats søvn


  1. Pingback: Sov bedre med en lækker og ergonomisk Carpe Diem seng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *