En altan kan være det perfekte åndehul for det travle storbymenneske

I København føles det ekstra nødvendigt med en altan (foto minaltan.dk)

I København føles det ekstra nødvendigt med en altan (foto minaltan.dk)

Det er populært for danskerne at bo i byen, hvilket har afspejlet sig i den store tilflytning, der de sidste mange år har været fra land til by. Byen giver muligheder for mange ting, og der kan være gang i den døgnet rundt. Det betyder dog også, at det for mange kan være svært at finde måder at stresse af på i en travl hverdag. Den store baghave, som man kendte fra sin barndom, er byttet ud med vinduer. Nok kan de åbnes, men følelses af at stå med frisk luft overalt omkring dig, får du ikke medmindre, at du går de 4 etager ned i baggården.

 

Hvis du lukker øjnene, føles det næsten som naturen

Hvilket kan uoverskueligt, hvis du lige har spist en solid aftensmad. En altan giver dig mulighed for at sætte dig ud og koble af i et par minutter med en kop kaffe eller en øl – uden at skulle sjoske forpustet op og ned af trapper, med tarteletterne siddende helt oppe i halsen.  De fleste har nok indtrykket af, at hvis ikke der i forvejen er en altan i lejligheden, så er det ikke muligt at få en installeret. Det er dog langt nemmere, end de fleste nok er klar over. Der er derudover mulighed for mange forskellige løsninger, når du har besluttet dig for at udbygge dit hjem med en altan.

 

Få din eget ordentlige have

Alt efter materialet din bygning er lavet af, hvordan du bor, og hvad du kan få tilladelse til, så er der næsten ingen grænser for hvordan din nye altan kan sammensættes. Fælles for dem alle er, at den dag du står ude på den med en iskold pilsner, eller en dejlig kop kaffe, så vil de færreste føle, at det ikke var det hele værd. Så er dit hjem nemlig ikke bare et hjem, men også et lille stykke natur midt i storbyens jag.

 

Vil du have en altan til din lejlighed? Så læs med her.

 

 

Se også:

Det behøver ikke være dyrt at få en fransk altan

Et funkishus går aldrig af mode

Altan, Bolig, Indretning, Stue , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *