Der er masser af muligheder med altaner

Stræk dig og nyd luften på din altan! (foto minaltan.dk)

Stræk dig og nyd luften på din altan! (foto minaltan.dk)

Har du bestemt dig for at investere i en altan til boligen? Så kommer selvfølgelig også overvejelserne om indretningen af den. Det kan være for at du bedst kan udnytte pladsen, samt få det udtryk, som du ønsker. Der er nogle trends du bestemt kan tage med dig ind til sommeren 2017.

Inspiration til indretning af altaner.

En af de store ting de senere år er upcycling, recycling og genbrug, og det stopper helt sikkert ikke her. Her er der fokus på det materiale, du kan genbruge og som holder længe. Det gælder også de gamle og forældede ting, der kan laves til nyt. De populære materialer er stål, blik, genbrugsplast og genbrugstræ. Find for eksempel nogle træpaller, træller eller andet træ, der har personlighed og som kan bruges igen.

Få mere lys ind i rummet

Hvilken farvepalette, du vil bruge er helt op til dig, og hvilke der er populære er også noget, der skifter fra år til år. Men en ting er sikkert. Det er farverne der pifter et hvert rum op. Det er for eksempel de pastelfarver, der var oppe for nogle år siden. Det kan være træ-farven, der er gennemgående eller de brændte farver, der in i år. Vigtigst er dog at du synes det er nogle farver, du kan lide, at det gør det personligt, og en god ide er også at gøre temaet igennem, så der er en rød tråd. Du kan evt. også bruge de farver du har i rummet ved siden af, så der er en samhørighed og så rummet reelt bliver større, som det bliver ført udenfor.

Der er mange andre ting, du kan bruge på din altan, både for at gøre den hyggelig at være på, men også for at den er din altan, og det er din personlighed, der skinner igennem.

Læs meget mere om altaner her og så kan du forhåbentlig nyde din kaffe på altanen til sommer.

Se mere:

Køb stål altaner og få en altan, du ved, hvad er

Afskærmning altan – få styr på sikkerheden og privatlivet

Altan, Bolig , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *