Brug en mousetrapper advance til at fremme den gode arbejdsstilling

Med en håndledsstøtte bliver dagen ikke så hård (foto: kontorting.dk)

Et stillesiddende kontorarbejde kan også udmunde i fysiske skavanker, som hårdt fysisk arbejde kan. Det er dog ikke de samme skader, og når man arbejder på kontor er det ofte musearm som følge af at man ikke har siddet rigtigt og arbejdet. Det er desværre meget udbredt, og kan være meget smertefuldt, hvis ikke man gør noget ved det. Men det kan man.

 

Hvad er nu musearm?

 

Musearm er en af de almindelige lidelser ved stillesiddende arbejde foran computeren. Det har ingen lægefaglig diagnose, og derfor er det også svært helt præcist at betegne hvad musearm er. Det er normalt smerter i arme, hænder, fingre, håndled, skuldre og nakke. Der kan nemt komme smerter samme sted på samme tid, og derfor kan det være nærmest invaliderende, når man skal arbejde. Smerten fremprovokeres af forkert arbejdsstilling over en længere periode.

 

Musearm opstår som regel når vi arbejder med computeren og den dertilhørende mus. Deraf navnet. Når vi arbejder med musen afviger vores arme og hænder fra deres naturlige stillinger, hvilken kan være årsag til at nerverne ”stresses” og skaber betændelsestilstande. Nerven kan blandt andet blive klemt og skabe en sovende fornemmelse i armen.

 

Undgå musearm med Mousetrapper

                           

En af de store syndere når det kommer til musearm og andre lignende skader er en forkert arbejdsstilling, og derfor er det ændring heraf, der kan forebygge og lindre symptomerne. Derfor er det en god idé at undersøge hvilke ændringer man kan foretage, og en af dem, der kan hjælpe meget på det er en ergonomisk mus så som Mousetrapper. Det er en ”Welness”mus, og et alternativ til den almindelige mus, vi ofte ser på arbejdspladserne. Den er placeret centralt foran tastaturet og fremmer den rigtige arbejdsstilling. Dermed vil det også lindre og formindske forekomsterne af smerter i led og muskler.

 

Se hvor du køber mousetrapper advance her

 

Få mere inspiration:

Bomuldshandsker hjælper mod eksem og tørhed

Billigt, godt printerpapir

 

Kontor, Stue , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *