Bomuldshandsker hjælper mod eksem og tørhed

Handsker til enhver arbejdsopgave foto kontortingdk

Handsker til enhver arbejdsopgave (foto www.kontorting.dk)

Tørre hænder med smertefulde revner er hverdag for mange mennesker. Det er ubehageligt og upraktisk. Men det er også hudens advarsel. For hvis man intet gør, kan kronisk håndeksem blive en følgesvend de næste mange år.

 

Gode råd til hvordan du passer på dine hænder

Mange har den vane, at de vasker hænder unødigt meget. Håndvask slider meget på huden. Derfor kan det være en fordel at spritte hænderne af i stedet for at vaske dem, hvis man ikke kan se, at de er snavsede. Derud over anbefales det at man smører sine hænder ind i en fed creme. Især efter arbejdstid og gerne flere gange om dagen. Håndeksem rammer særligt ansatte, der har hænderne i vand mange gange i løbet af arbejdsdagen. Ofte skyldes håndeksem ikke allergi, men for meget slid og irritation af huden. Fed creme som indeholder meget lidt vand og minimum 20 procent fedt, virker bedst mod eksem. Reglen er, at jo tørrere huden er, jo mindre vand skal der være i cremen. Fedtet lægger sig som et beskyttende lag på huden, som erstatning for det fedt huden er tørret ud for.

 

Nemt og behageligt

En anden ting som hjælper er at bruge bomuldshandler under sine beskyttelseshandler eller og selvfølgelig bruge varme handler når det er koldt udenfor. Bomuldshandler under varme handler kan også være en god mulighed, da man ikke køler sine hænder ned så snart man tager overhandlen af. Andre gode råd er at man bruger handsker ved vådt arbejde og at de er intakte, rene og tørre. Derudover er det en god idé at vaske hænder i køligt vand, skyl og tør dem godt. Alkoholbaserede desinfektionsmidler kan anvendes i stedet for sæbevask, når hænderne ikke er synligt snavsede.

 

Læs mere om bomuldshandsker her

 

Få mere inspiration i disse indlæg:

Engangsservice er nemt at bruge og rydde op til fester

Arkivskab holder styr på ugernes og årets gang

Indretning, Kontor, Køkken , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *