Altaner København – Få kyndig rådgivning nær dig

I København føles det ekstra nødvendigt med en altan (foto minaltan.dk)

I København føles det ekstra nødvendigt med en altan (foto minaltan.dk)

En altan er den bedste måde at udvide sit boligrum på. Altanen er en glimrende måde at udvide sit hjem på i ellers klemte omgivelser som i bykernen. Det er vigtigt at få hjælp af en virksomhed nær dit hjem, da det kan spare dig for masser af logistiske besværligheder. Altanen skulle gerne opføres, hvor landet er frit for frost, men den skulle også gerne være klar til udnyttelse i de sparsomme lune måneder i Danmark.

Kyndige fagfolk bør indrages allerede i idefasen, da forventningerne skal afstemmes, ligesom fagfolk har bedre overblik over mulighederne for, hvad der kan lade sig gøre. Altanens størrelse, konstruktion og placering afhænger nemlig i høj grad også af, hvor meget husets murkonstruktion kan bære, og hvilke omgivelser, der er nær huset.

Altaner København – tænk dig om

Altanen bør naturligvis vende mod syd, hvis du vil have optimal udnyttelse af solens stråler. På den måde kan solens stråler varme flere timer i døgnet, men passer retningen ikke med funktion og rumdeling i hjemmet, må du affinde dig med det. Køb plaider og varmelamper til hyggekrogen.

Gør dig klart, hvad din altan skal bruges til. Din bolig sætter naturligvis sine begrænsninger på dette. Skal altanen monteres ved dit soveværelse, så du kan indtage morgenkaffen og klare din morgengymnastik under åben himmel, eller skal den monteres ud ved spisestue, køkken og andre opholdsrum, så grillmaden og aftenvinen kan nydes på lune lange aftener?

Altanens udseende og design bør altid matche boligens. På den måde vil altanen være mindre dominerende og ikke hæmme udseendet. Det bliver både I og naboer glade for.

Altaner København – find virksomhed her

Find altan i Århus her

Altan , , , ,

4 responses to Altaner København – Få kyndig rådgivning nær dig


  1. Pingback: Få bygget en ny altan, der tager dig tættere på himmelen!

  2. Pingback: Altaner er spækkede med fordele

  3. Pingback: Forøg glæden ved sommeren med en lækker altan

  4. Pingback: En glasaltan er holdbar, praktisk og hensigtsmæssig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *