Altan afskærmning giver dig privatlivet igen

Du skal også kunne være i fred på din altan (foto minaltan.dk)

Du skal også kunne være i fred på din altan (foto minaltan.dk)

Du har fået den altan, du altid har drømt om og er klar til at nyde solen ude under den blå himmel. Liggestolen står klar sammen med en god bog, og du får dig placeret rigtig rart, klar til at dykke ned ind i bogens univers. Men glæden er kort, for ikke nok har du sat dig godt til rette, før din nabo står på sin altan og strækker sin dovne morgenkrop, kun iført badekåbe og tøfler.

Ja, når du får en altan i byen, så kan du næsten være hundrede procent sikker på, at alle andre i gården også er ved at føre den drøm ud i livet. Medmindre gården allerede er plastret til med altaner. Det kan godt være lidt hårdt for privatlivet, men det er der heldigvis råd for. Med den rette afskærmning til din altan kan du nyde solen lige så afklædt du vil, og din nabo vil ikke kunne kigge ind.

Altan afskærmningen kan være lavet af forskellige materialer fra sejlstof til hård afskærmning, for eksempel plastic. Hvad du vælger, afhænger af, hvordan din altan er bygget, og hvad du synes er pænest. Det sikre valg er den meget neutrale afskærmning i lyse farver, der ikke dominerer.

Med altan afskærmningen beskytter du også mod regn og blæst

Jo højere etage du bor på, jo mere blæst. Derfor kan altan afskærmning også være redningen for dig, der får en hård kuling lige ind. Har du blomster, urter eller grønsager på altanen, kan du virkelig skåne potterne for en hård omgang, hvis du afskærmer altanen.

Regn og blæst slider på materialer og på husvæggen, og altan afskærmningen virker som et effektivt skjold mod alt dette. Desuden kan du skabe læ på altanen, så du kan bruge lidt af efteråret i det fri, selvom det blæser lidt op. Med et dejligt blødt og varmt tæppe, kan du sagtens bruge lidt kvalitetstid på altanen. Se et stort udvalg af altan afskærmning her

Har du brug for mere viden om altaner, så læs f.eks. dem her:

Altaner kan fås til alle typer boliger

Det behøver ikke være dyrt at få en fransk altan

Altan, Bolig , , ,

1 response to Altan afskærmning giver dig privatlivet igen


  1. Pingback: En balkonafskærmning tilbyder privatliv og udsigt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *